OBUCI SE U BEOGRADU PO JOŠ BOLJOJ CENI

0

Kad su sezonska sniženja posredi, ove godine se brendovi nisu baš proslavili, pa je većina prodavnica po tržnim centrima svoje kolekcije letnje garderobe ili rasprodala do kraja avgusta i početka septembra ili i dalje po koji model letnje odeće možete naći u nekom zabačenom delu prodavnice.

Zimske i jesenje garderobe sad ima svuda po Beogradu, pa sam tragajući za određenim delovima garderobe, zapazila sledeće:

  • krojevi i materijali majica po tržnim centrima ne pravdaju cenu, ali se može probrati.
  •  Identične krojeve majica s vrlo sličnim dezenima za 500ꟷ600 dinara manje možete naći u centru grada, moj savet je prolaz kod Doma omladine. Džemperi, sakoi i gornji delovi odeće imaju malo drugačiji cenovni rang ove godine, nažalost nisam uspela da nađem velike razlike u ceni, pa preporučujem online kupovinu na proverenim sajtovima.

Nekoliko korisnih saveta:

  • Svi veliki brendovi imaju na svojim sajtovima nove kolekcije, pogledajte jer će vam potom trebati manje vremena da svaki model pogledate u prodavnici, a ako vam se dovoljno svidi, otići ćete s ciljem da baš njega probate.
  • Čekajte sniženja, u manje posećenim tržnim centrima uvek je veća ponuda starih kolekcija.
  • Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnijom garderobom, u trenutku kad se pojave nove kolekcije, obiđite outlete brendova koji vam se dopadaju.
  • Časopis Burda prikazuje razne aktuelne krojeve pantalona i torbi, pa ako imate osnovno znanje o šivenju, preporučujemo da se upustite u avanturu, jer je na kraju krajeva to i najoriginalniji način da se lepo obučete, a svakako ćete i uštedeti novac.
Podelite sa prijateljima

Comments are closed.